Kokers & Verzend Kernen

Kokers & Verzend Kernen

Decorkokers
Het komt vaak voor dat bij het ontwikkelen van een stand, display of décor gebruikt gemaakt wordt van ronde kolommen. Vaak is men aangewezen op dure en, kwets- bare en lastig te verwerken P.V.C.-buizen. De decor-koker van PE-gecoat karton is echter een prima alternatief.

De koker is verkrijgbaar in ø 152 t/m 1200 mm en wordt op de gewenste lengte gemaakt. De standaard decorkoker wordt geleverd in een aluminiumkleur, maar ook een bruine uitvoering (Kraft) is mogelijk. Kokers & Kernen
Van Antwerpen Cartonnage bv is als producent van rondcartonnage ruim 40 jaar in de verpakkingswereld actief. Zij heeft daardoor een goede kijk gekregen op de mogelijkheden en toepassingen van haar producten op de markt.


Innovatief 
Door haar unieke productieproces is V.A.C. in staat een product te fabriceren uit gerecycled watervast kraftliner, dat er zorg voor draagt dat de kern zeer sterk en tegelijkertijd toch zeer licht en makkelijk te verwerken is. Deze eigenschappen dragen er zorg voor dat de kern in vergelijking met de traditionele lijmkoker zeer voordelig uit de bus komt.