Flexibiliteit

Flexibiliteit

 • Flexibiliteit
  Naast de standaard diameters is V.A.C. ook in staat afwijkende diameters te produceren. Deze diameters kunnen variëren van ø 38 mm tot en met ø 1200 mm. De wanddikte van de kernen kan variëren van 1 mm voor de kleinere diameters tot 6 mm voor de grotere diameters. Met de ø 151 mm kan een wanddikte van maximaal 10 mm worden bereikt.

  Toepassing
  De kern wordt al vele jaren op grote schaal ingezet als wikkelkern voor o.a. stretchwikkelfolie. Foliewikkelende bedrijven kiezen voor onze kern daar hiermee een hogere wikkelsnelheid op hun machines gerealiseerd kan worden. Ondanks dat de kernen onder hogere druk komen te staan, zal het productieproces nauwelijks worden verstoord door uitval.

  Ook voor het wikkelen van etiketten, tape of textiel is de kern uitermate geschikt. Een groot voordeel van onze kern is dat hij bij het terugsnijden van de kern, hetgéén veel gebeurt in de etiketten- en tapebranche, nauwelijks stof of zaagsel vrijkomt.

  Natuurlijk zijn er nog legio andere toepassingen voor de kern voorstelbaar.

  Wij zijn door de uitstekende inrichting van onze productie in staat U op korte termijn kernen aan te leveren. Een gedeelte van ons machinepark produceert nl. continue een drietal veel gevraagde diameters (ø 38 mm, ø 50 mm, ø 76,5 mm), zodat er efficiënt en snel uitgeleverd kan worden.

  Levering
  Door de goede samenwerking met onze transporteur zijn wij in staat Uw goederen snel en voor een voordelig tarief aan te leveren.

 • Monotub

   

  foto voetkrans 2